GUY FORSYTH : TRIBUTE aan SJEF WILLEMEN. 18 juli 2014 METROPOOL Hengelo

Lizard Discs werd opgericht doordat Sjef Willemen samen met Wim Kraaijvanger in Austin, Texas, op zoek was naar de medische faculteit van de Universiteit van Austin. Maar die konden ze niet vinden, omdat die simpelweg niet bestond.

Wel belandden ze in de muziekwereld van Austin waar ze in Joe Generic’s  Guy Forsyth zagen optreden. Sjef was zo overdonderd door de muzikaliteit van deze jongeman dat hij zei hem te willen opnemen. “Heb je dan een platenlabel” vroeg Guy. “Nee” zei Sjef ”maar die ga ik nu oprichten”.

En zo ontstond Lizard Discs.

Op 18 juni 1993 werden de opnames gemaakt in Metropool in Hengelo, een legendarische show. Hieruit ontstond de CD High Temperature, sinds vorig jaar weer te koop.

Precies 18 jaar later op 18 juni 2011 overleed Sjef en liet hij de tapes van de opnames in Metropool na aan Guy Forsyth.

Tijdens een optreden van Guy in Tilburg in 2013 overlegden we met Guy over wat hij daarmee zou willen doen.

Dit leidde tot een nieuwe samenwerking resulterend in niet EEN, maar TWEE CD’s. Dit omdat er op de oude tapes nog zoveel goed materiaal stond (de show had ook tot 4-5u ‘sochtends geduurd, Guy wist niet van ophouden) dat er een hele CD mee gevuld kon worden: RED DRESS.

Guy is muzikaal altijd in beweging dus kon hij het niet bij die ene CD laten, vandaar dat we ook een nieuwe CD hebben opgenomen: THE PLEASER.

Beiden uitstekende CD’s, die natuurlijk voor het voetlicht gebracht moeten worden.

Welnu dat gaat gebeuren op VRIJDAG 18 JULI 2014 OM 20.30U in METRPOOL in HENGELO.

Guy ziet het ook als een tribute aan Sjefaan wie hij een groot deel van zijn carriere te danken heeft.

 

Het gaat weer een niet te versmaden show worden.Mis hem niet!!!!!

 

THE BLUES ARE BACK!

 

MEER Info

 

Leave a Reply

  • (will not be published)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>